Scandal în stradă cu împuşcături în Giurgiu. Poliţia a deschis dosar penal

Scandal şi petrecere cu zeci de focuri de armă în Giurgiu. Un bărbat care a tras mai multe focuri de armă pe stradă a fost săltat de poliţişti. Oamenii legii interveniseră după un apel la 112 care anunţat că un bărbat dă cu petarde în apropierea locuinţelor. Pe stradă s-au găsit însă cartuşe.

04 ian. 2023, 12:50
Scandal în stradă cu împuşcături în Giurgiu. Poliţia a deschis dosar penal

Un bărbat în vârstă de 33 de ani este cercetat penal după ce ar fi tras mai multe focuri de armă în centrului municipiului Giurgiu. Agenţii interveniseră după un apel la 112 care reclama faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde pe stradă în apropierea locuinţelor.

Citeşte şi: Atenție la artificiile și petardele folosite de Revelion! Medicii lansează un avertisment dur: ”Toată noaptea de Anul Nou i-am cusut ochii”

„În noaptea de marţi spre miercuri, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă. Ulterior, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuş, calibru nouă milimetri, percutate şi trei cartuşe, calibru nouă milimetri, cu gaz”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Citeşte şi: Tragedie în Zalău! Un copil de 13 ani a fost găsit mort în propria casă de către părinții săi

Poliţiştii au ridicat arma şi i-au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.