Scandal în SUA: Fetiţe aproape goale pe scenă, într-un reality show VIDEO

Un reality show din Statele Unite a provocat un scandal uriaş după ce concurentele, fetiţe de până la 10 ani, au apărut pe scenă aproape goale. Copilele apar pe scenă îmbrăcate ca de cabaret, cu sutiene transparente, pline de sclipici şi cu pantalonaşi care dau iluzia nudităţii.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 10:47
Scandal în SUA: Fetiţe aproape goale pe scenă, într-un reality show VIDEO

Episodul show-ului american, denumit Topless Showgirls, a iscat un val de reacţii negative atât din partea publicului cât şi din partea mass media. Ideea dansului lasciv şi a costumelor i-a aparţinut coregrafei.

Deşi iniţial, micuţele concurente şi mamele lor s-au opus acestei coregrafii, copilele au apărut totuşi în faţa juriului mai mult goale.

Difuzarea controversatului episod a stârnit reacţii vehemente din partea mai multor psihologi şi grupuri de părinţi. Ei spun că astfel de imagini şi acest tip de abordare reprezintă încurajarea pedofiliei şi a agresorilor sexuali.

Psihologul american Nancy Irwin a declarat că, din experienţa sa, „astfel de spectacole sunt exact ceea ce caută pedofilii”.

Conform unei statistici a departamentului de stat american, opt din zece infractori condamnaţi pentru abuz sexual au comis faptele contra unor minori.

Dance Coach Has Young Girls Perform Wearing Showgirl Costumes: MyFoxLA.com