Scandal în trafic, în Bucureşti. Maşină distrusă de doi tineri la semafor. Imagini şocante

Scene violente au fost surprinse în traficul din Bucureşti. Doi tineri au distrus o maşină, lovind-o cu picioarele şi cu o crosă de golf. Datorită imaginilor surprinse de un martor, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi agresori.

21 iun. 2021, 12:39
Scandal în trafic, în Bucureşti. Maşină distrusă de doi tineri la semafor. Imagini şocante

Scandal în trafic, în Bucureşti. Un bărbat şi o femeie au fost surprinşi în timp ce distrug o maşină cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate în zona Colentina.

Scandal în trafic, în Bucureşti. Maşină distrusă de doi tineri la semafor

Imaginile violente au fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol.

Citeşte şi Scandal ca în Vestul Sălbatic la Toplița, între romi! Cinci persoane, reţinute. Imagini ȘOCANTE!

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

În urma imaginilor făcute publice, cei doi agresori au fost identificaţi de poliţişti.

Citeşte şi Poliţist acuzat de 21 de infracţiuni. Nou scandal în Poliţie


loading...
Partenerii noștri