SCANDAL în trafic între femei. Una dintre ele a sfârşit plină de sânge

Două femei au făcut circ în trafic din Timişoara. După ce maşinile în care se aflau s-au şicanat în mers, cele două au oprit şi s-au luat la bătaie. Una dintre ele a ajuns plină de sânge la Poliţie.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 08:55
SCANDAL în trafic între femei. Una dintre ele a sfârşit plină de sânge

Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza in intersectia 16 Decembrie – Iuliu Maniu din Timişoara. La semafor stateau doua masini, una cu numere de Mehedinti, condusa de un tanar, si alta de Bucuresti, condusa de o femeie.

Se pare ca intr-un moment de neatentie cele doua autoturisme au fost la un pas sa se ciocneasca. Tanarul de la volanul masinii cu numere de Mehedinti si pasagera din dreapta au inceput sa se certe cu soferita celuilalt autoturism aruncandu-si vorbe grele. Spiritele s-au incins, astfel ca pasagera din prima masina a coborat, s-a repezit la soferita si i-a tras un pumn in plina figura, spargandu-i nasul.

Scandalul a fost observat de o patrula a politiei locale, care a intervenit. Toti cei trei protagonisti au fost dusi la audieri: tanarul din Mehedinti, de 20 de ani, agresoarea care il insotea, din Timisoara, de 18 ani, si soferita lovita, de 24 de ani, din localitatea timiseana Valcani.

Cei trei au ajuns in cele din urma la Sectia 3, unde politistii fac cercetari pentru loviri si alte violente.