Scandal în trafic între un taximetrist şi un poliţist fără mască

Scandal în trafic între un taximetrist și un polițist din Timișoara. Totul a început după ce şoferul de taxi i-a reproșat agentului de la Rutieră că nu poartă mască.

21 ian. 2021, 16:10
Scandal în trafic între un taximetrist şi un poliţist fără mască

Scandal în trafic între un taximetrist şi un poliţist fără mască. Totul s-a petrecut luni seara, în Timişoara.

Scandal în trafic între un taximetrist şi un poliţist fără mască

Taximetristul a fost tras pe dreapta de un poliţist care nu purta mască de protecţie. Şoferul i-a atras atenţia acestuia în repetate rânduri că nu respectă regulile, iar lucrurile au degenerat şi s-a ajuns la ameninţări.

Se pare că şoferul de taxi este cunoscut în oraş ca fiind scandalagiu, iar de fiecare dată când prinde ocazia este agresiv cu polițiștii, notează observator de timiş

Citeşte şi Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”

Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari

Notar din Timişoara, snopit în bătaie din cauza tarifelor prea mari. Bărbatul povesteşte că a fost atacat de mai mulţi indivizi, în propriul birou. Una dintre secretare a fost lovită cu pumnul în față și a fost avertizată să nu sune la poliție.

O parte dintre cei implicați în scandal au reușit să fugă până la sosirea poliției și jandarmeriei. Notarul a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital.

„M-am trezit cu ei în birou. Erau vreo cinci sau șase. Erau nemulțumiți de onorariile de la niște promisiuni de vânzare-cumpărare. Au început să mă lovească, să mă amenințe că mă omoară, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din față, de mai multe ori.

Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat și ștampila, iar unul dintre ei a dus-o înapoi”, a declarat notarul.