Scandal în vestiarul lui FCSB. Nicolae Dică a scos din lot un protejat al lui Gigi Becali

FCSB este aproapte de un nou titlu, după trei ani, dar la echipă nu este deloc linişte. Un jucător adus la dorinţa lui Gigi Becali a fost trecut pe "linie moartă" de antrenorul Nicolae Dică.

07 mai 2018, 05:21
Scandal în vestiarul lui FCSB. Nicolae Dică a scos din lot un protejat al lui Gigi Becali

Cristian Tănase, jucător adus cu mari speranțe de Gigi Becali în ianuarie, n-a mai prins locul de trei etape, mai precis de la 2-0 cu CSU Craiova, meci disputat pe 9 aprilie.

Dezastru TOTAL pentru Gigi Becali. Anunţ devastator: „FCSB, retrogradată de FRF în LIGA 5!”

Nicolae Dică şi Cristi Tănase au fost colegi în 2011 la gruparea roş-albastră, fiind chiar prieteni. În plus, „Dodel” a revenit la FCSB tocmai pentru că antrenor era Dică. Cu atât mai ciudat comportamentul antrenorului de la FCSB față de un jucător pe care îl cunoaște foarte bine.

Gigi Becali, condiţia OBLIGATORIE ca să recupereze MARCA STEAUA. „Dacă face asta, vorbim!”

Fanatik scrie că între cei doi nu a avut loc nici o discuție, nici o explicație, ba, mai mult, nici măcar nu-și mai vorbesc! În aceste condiții este mai mult decât clar că „Dodel” își va căuta echipă în vară, cel mai probabil în Turcia.

Declaraţii EXPLOZIVE ale lui Florin Talpan. Cum s-a dat de gol Gigi Becali: DOVADA că n-a deţinut niciodată MARCA STEAUA

„Tănase mi-a spus că vrea să prindă echipa naţională, eu i-am spus sincer în faţă că îl vreau pentru experienţa lui. Va juca în meciurile în care avem nevoie de experienţa lui. De exemplu, cu CFR Cluj. Aş fi vrut să semneze pe o perioadă lungă şi apoi să rămână în staff”, spunea, în ianuarie, Gigi Becali.