Gigi Becali, condiţia OBLIGATORIE ca să recupereze MARCA STEAUA. „Dacă face asta, vorbim!”

Gigi Becali a pierdut definitiv procesul pentru marca Steaua, dar poate recupera numele cu o singură condiţie.

05 mai 2018, 13:27
Gigi Becali, condiţia OBLIGATORIE ca să recupereze MARCA STEAUA. „Dacă face asta, vorbim!”

Florin Talpan, juristul CSA, a explicat în ce condiții ar putea exista o negociere cu finanțatorul FCSB.

Declaraţii EXPLOZIVE ale lui Florin Talpan. Cum s-a dat de gol Gigi Becali: DOVADA că n-a deţinut niciodată MARCA STEAUA

„Gigi Becali ar fi avut posibilitatea unei înțelegeri cu Clubul Sportiv al Armatei în 2014, după ce s-a pronunțat prima decizie privind marca. Doar că dânsul nu a fost interesat. Nici măcar nu a vrut să pună în aplicare decizia. Din punctul meu de vedere, nu se pune problema unei înțelegeri! Dacă Gigi Becali vrea să discute cu noi, trebuie mai întâi să plătească prejudiciul de 37 de milioane de euro pentru folosirea numelui. După aceea putem discuta”, a declarat Florin Talpan la Pro X.

Gigi Becali, la o DECIZIE de FALIMENTUL FCSB. Reacţia după ce a pierdut MARCA STEAUA: „Mergem la Curtea Europeană de Justiţie!”

„Există un dosar pe rol pentru recuperarea prejudiciului. Încă nu avem un termen de judecată. Urmează ca și în acest dosar să facem toate demersurile. Sunt convins că vom câștiga și că vom încasa această sumă. Prejudiciul a fost stabilit de un evaluator și mă voi lupta ca să-l recuperez. Nu cred că își asumă cineva să accepte o sumă mai mică”, a mai spus Florin Talpan.

Florin Talpan, MESAJ INCREDIBIL pentru Gigi Becali după ce Armata a câştigat procesul pentru MARCA STEAUA