Scandal într-un mall. Un poliţist, ameninţat şi înjurat de un bodyguard: „Eşti un gabor împuţit, aia eşti tu!”

Imagini uluitoare cu scandalul dintr-un mall din Suceava: un poliţist a fost ameninţat şi înjurat de un fost agent de pază. Totul a pornit de la un incident mai vechi, agresorul susţinând că poliţistul l-a bătut şi l-a amendat în urmă cu trei ani. În urma scandalului din mall, bărbatul a fost reţinut şi acum e cercetat pentru ultraj.

14 mai 2017, 13:57
Scandal într-un mall. Un poliţist, ameninţat şi înjurat de un bodyguard: „Eşti un gabor împuţit, aia eşti tu!”

Un incident grav a avut loc într-un mall din Suceava. Un poliţist a fost agresat de un fost agent de pază, care a vrut să se răzbune după o răfuială mai veche. Agresorul a fost săltat apoi chiar de la grătar de mascaţi.

Întreaga scenă s-a petrecut după ce poliţistul a ieşit de la un film, unde venise împreună cu soţia şi fiul. El a ieşit primul de la cinema şi, pe hol, a auzit cum cineva începe să-l înjure.

„De ce ai dat în mine te întreb! De ce faci scandal? Eşti un gabor împuţit, aia eşti tu!? De ce ai dat în mine? Nu mai poţi de şmecherie în oraşul ăsta! Marele Bolea! Cine eşti tu mă?! Despre cine vorbeşti? Pentru sfidare? Despre cine vorbeşti?”, spune fostul agent de paza.

Fostul agent de pază susţine că poliţistul l-a bătut în urmă cu trei ani, în timpul unei intervenţii a oamenilor legii. Speriat că soţia şi copilul, care urmau să apară, ar putea fi agresaţi de bărbatul furios, poliţistul îi propune să continue discuţia afară din mall.

În urma scandalului, fostul agent de pază a fost reţinut pentru 24 de ore şi acum e cercetat pentru ultraj.