SCANDAL între Casa Regală şi Teatrul de Vară din Herăstrău condus de Alexandru Arşinel VIDEO

Membrii Casei regale se plâng că le duduie în cap muzica de la Teatrul de Vară din Herăstrău condus de Alexandru Arşinel, inclusiv manele, şi au făcut reclamaţie la poliţie. Arşinel cere bani de la primărie ca să ridice un perete antifonic, informează România TV.

26 feb. 2016, 17:38
SCANDAL între Casa Regală şi Teatrul de Vară din Herăstrău condus de Alexandru Arşinel VIDEO

Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău din Capitală e motiv de scandal între Casa Regală şi Alexandru Arşinel, administratorul acestui spaţiu, din cauză că spectacolele organizate în aer liber deranjează liniştea principelui Radu şi a principesei Margareta care locuiesc în Palatul Elisabeta, aflat în spatele teatrului, motiv pentru care cei doi au făcut mai multe reclamaţii de-a lungul anilor.

Primăria a început chiar să facă verificări la Teatrul de Vară Herăstrău după ce în ultimii ani cei de la Casa Regală au făcut zeci de sesizări.

Citeşte şi Câţi bani vor primi teatrele din Bucureşti în 2016 (Proiect buget)

Alexandru Arşinel recunoaşte că există o problemă. Pentru a încheia conflictul, el a cerut suplimentarea bugetului Teatrului de Revistă pentru a ridica un perete antifonic.

„Au fost reclamaţii permanente că se mai întâmplă câteodată la sunet să se depăşescă cei 50 de decibeli. Am fost urmăriţi cu aparatul ăla de măsoară. Ce să facem? E grădină de vară”, a spus Alexandru Arşinel.

Consilierii Primăriei au o altă soluţie. Ei vor ca Grădina de Vară din Herăstrău să fie preluată de o altă instituţie aflată în subordinea Primăriei, însă Arşinel susţine că în acest caz va demisiona.

Citeşte şi Bucureştenii merg în proporţie de 36% la teatru, la fel ca londonezii sau parizienii