Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ: „Îi plesniseră niște vase de sânge”

Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ. Nu este prima dată când bruneta anunţa că se desparte de fostul tenismen, însă ultima oară părea că decizia este definitivă şi irevocabilă. Ei bine, nu a fost aşa!

02 aug. 2022, 10:32
Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ: „Îi plesniseră niște vase de sânge”
Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ

Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ. Toată lumea a crezut că rugămințile și scuzele lui Ilie Năstase au întors-o pe actuala soţie din drum. Adevărul însă a fost cu totul altul. Starea de sănătate nu foarte bună a tenismenului din ultima perioadă i-a înmuiat, de fapt, inima brunetei.

Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! 

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate!  Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport. Soţia fostului tenismen a refuzat să poarte masca şi aştepta tratamente preferenţiale

Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie Năstase

Fiica lui Ilie Năstase a făcut, zilele trecute, acuzații dure la adresa tatălui ei. Acum, Ioana Năstase, actuala parteneră a celebrului tenismen, a intervenit în acest scandal. Charlotte a decis la 32 de ani să îşi facă un cont pe o platformă pentru adulţi, după ce a avut o discuţie aprinsă cu tatăl său. Acest lucru a adus-o în atenţia presei, dar şi acuzaţiile pe care le-a făcut la adresa lui Ilie Năstase. Situaţia în care a fost implicat soţul său nu a fost deloc pe placul Ioanei Năstase care a ieşit la atac.

Fiica lui Ilie Năstase i-a reproșat sportivului că nu a susținut-o, însă Ioana a prezentat o cu totul altă versiune.

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala”, a declarat Ioana Năstase.