Scandal între dive: „Există 5 lucruri pe care Andreea Marin le face mai bune cu gura decât mine”

După ce a auzit declaraţia pe care Andreea Marin a făcut-o, marţi seară, la emisiunea Click! de la Prima TV, Iulia Albu a ieşit şi ea la atac. Replica ei este una în stilu-i caracteristic.

RomaniaTV.net
24 iul. 2014, 07:47
Scandal între dive: „Există 5 lucruri pe care Andreea Marin le face mai bune cu gura decât mine”

Iulia Albu şi Andreea Marin îşi aruncă vorbe grele. „Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.(…) Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ”. Asta spunea, marţi seară, Andreea Marin, cu referire directă la Iulia Albu, care a criticat-o în repetate rânduri pentru ţinutele nepotrivite.

Andreea Marin declarase că este adepta zicalei „nu haina îl face pe om”, ci mai degrabă caracterul este cel care defineşte o persoană, scrie click.ro.

Citeşte şi „Andra e gravidă”. Iulia Albu a făcut anunţul

Criticată de diverşi specialişti de-a lungul timpului, printre care şi Iulia Albu, pentru momentele în care nu a fost foarte bine îmbrăcată, Andreea a declarat: „Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare. Am observat că totul este subiectiv la aceşti oameni şi sincer m-am cam lămurit cu criticii minunaţi ai modei româneşti. Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. În orice domeniu există copaci, dar există şi fire de iarbă, iar cei despre care vorbim fac parte din această ultimă categorie. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ”.

Citeşte şi Sarmalele care nu îngraşă. Reţeta Andreei Marin