Scandal în PSD. Sorina Pintea, criticată dur de o colegă de partid: „Nici hainele Valentino nu-i pot ajuta să-şi depăşească condiţia”

Sorina Pintea, ministru demis al Sănătății, a fost atacată de un important şef din PSD: "Nici hainele Valentino nu îi pot ajuta să-și depșească condiția!", a susţinut Rodica Nassar, preşedintele PSD Sector 2, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 12:39
Scandal în PSD. Sorina Pintea, criticată dur de o colegă de partid: „Nici hainele Valentino nu-i pot ajuta să-şi depăşească condiţia”

Atacurile făcute de Rodica Nassar, președintele PSD Sector 2, și secretar de stat în Ministerul Sănătății, vin în contextul scandalurilor din ultima perioadă privind ONG-urile care ajută sistemul de sănătate, organizații cu care Sorina Pintea a intrat în coflict.

Recent, Rodica Nassar a avut o întâlnire cu reprezentații unor asociații din Italia, iar la final le-a mulțumim acestora pentru colaborarea cu Ministerul Sănătății, dar nu a uitat să-i transmită un mesaj și Sorinei Pintea: „Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția! Ba, dimpotrivă!”. 

Vă reamintim că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a mers în august 2019, într-o vizită pe şantierul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, purtând o rochie roșie din mătase cu imprimeuri florale și dantelă creată de la Casa Valentino din colecția RED Valentino. Rochia se găseşte la vânzare pe site-urile de specialitatea la preţ 2.210 dolari.