Scandal între jurnaliste. Simona Pătruleasa se plânge că este hărţuită de şapte ani

Simona Pătruleasa este terorizată de şapte ani de o jurnalistă care îi trimite sms-uri şi mail-uri pline de jigniri, scrie cancan.ro. Jurnalista a ajuns să îi blesteme vedetei fetiţa nenăscută.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 14:28
Scandal între jurnaliste. Simona Pătruleasa se plânge că este hărţuită de şapte ani

Vedeta de la pupitrul ştirilor sportive este hărţuită de jurnalista Evelyn Badea, care se pare are o duşmănie incomensurabilă împortiva Simonei Pătruleasa, dar şi a soţului şi fetiţei acesteia.

„Se fac şapte ani în noiembrie de când l-am cunoscut pe Sabin. El a primit mii de mesaje, suna noaptea, şi-a schimbat de zece ori numărul de telefon. Eu primeam mailuri şi cei care făceau articole cu mine erau terorizaţi de ea, de Evelyn. El mi-a explicat că atunci când a cunoscut-o, ea mai făcea lucruri de genul acesta, dar lui nu i-a păsat pentru că nu îl afectau. Când ni s-au întâmplat nouă, şi-a dat seama cât este de bolnavă şi de aceea vorbesc eu acum. Nu este un scandal sau un război, vreau să mă lase în pace. Eu nu o ştiam dinainte, dar am fost colege la alt post TV unde ne-am văzut de 3 ori cred”, a spus Simona Pătruleasa, potrivit jurnaliştilor de la Cancan.

Simona Pătruleasa mai spune că din cauza lui Evelyn Badea o familie s-a mutat din Bucureşti şi că a făcut chiar plângeri la Poliţie.

„M-a durut că a putut să blesteme un copil nenăscut. Sabin s-a obişnuit şi îmi spune să o ignor pentru că este o femeie bolnavă. A încercat mai demult să vorbească cu ea, dar degeaba. Ne-am văzut toţi 3 întâmplător, în restaurant, şi a vrut să mă tragă de păr. A chemat poliţia spunând că Sabin a bătut-o, dar au văzut ei cu cine stau de vorbă”, a mai spus Simona Pătruleasa.