Scandal între politicieni, la un pahar de vin VIDEO

Ceartă în teritoriu, între doi colegi de la USL. Primarul liberal al comunei Devesel din Mehedinţi acuză că a fost bătut de liderul PSD Strehaia. Edilul, vizibil turmentat, spune că agresiunea s-a petrecut într-un restaurant după un schimb de replici mai dure.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 09:57
Scandal între politicieni, la un pahar de vin VIDEO

A sărit pe mine. Mi-a… mi-a…adus injurii, mi-a dat palme, mi-a dat pumni. Eu vorbeam de ce se întâmplă în societate şi ce se va întâmpla pe viitor. Nu l-am înjurat deloc, chiar acest om mi-a adus injurii şi şi-a bătut joc de familia şi de societatea în care trăim. Ăsta este omul, asta e societatea în care trăim„, a spus primarul comunei Devesel, liberalul Alexandru Mimis.

Acuzatul Vlad Bontea recunoaşte că s-a întâlnit cu primarul însă, nici vorbă să-l fi lovit. El spune că bătaia a avut loc doar în capul primarului turmentat.

Eram într-un local din Şimian cu mai mulţi la masă. Am fost abordat de domnul primar, era într-o stare de ebrietate destul de avansată, mai mult mergea pe jos decât pe două picioare. Dumnealui a căzut înaintea mea, spunându-mi, nu pot să vă spun. M-am ridicat de la masă, nu l-am mai băgat în seamă„, a declarat Vlad Bontea – preşedinte PSD Strehaia.

Edilul din Devesel a mai fost protagonistul unui scandal în vara acestui an. Atunci a fost acuzat de un tânăr din localitate că l-ar fi lovit într-o discotecă.