Scandal între U Cluj şi Viitorul lui Hagi. Jucătorii au fost sechestraţi în vestiar, s-a sunat la 112

Viitorul Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei României Under 19, după ce a învins cu scorul de 2-1 la Cluj, pe Universitatea.

16 mai 2016, 09:23
Scandal între U Cluj şi Viitorul lui Hagi. Jucătorii au fost sechestraţi în vestiar, s-a sunat la 112

Victoria Viitorului a fost însoţită de un scandal uriaş, după cum au relatat chiar constănţenii, pe pagina lor oficială. „Pentru că gazdele au dorit să învingă şi ele, singura modalitate de a se impune le-a rămas…. boxul. Profitînd de faptul că organizatorii nu au găsit de cuviinţă să cheme firmă de pază la un meci de o asemenea importanţă, suporterii clujeni, care au scandat pe întreaga durată a partidei trivialităţi la adresa constănţenilor, s-au năpustit spre teren pentru a-i lovi pe constănţeni.

Pe drumul spre vestiare jucătorii Viitorului au primit o ploaie de scuipături şi au fost loviţi de suporterii Universităţii Cluj, care nu s-au înduplecat să înceteze la rugăminţile antrenorului şi team-managerului echipei gazdă. Fiind practic sechestraţi la vestiare, oficialii Viitorului au sunat la 112 pentru a putea scăpa de furia suporterilor lui U. Cluj. După ce a sosit la stadion, Poliţia a chemat Jandarmeria şi doar aşa delegaţia constănţeană a putut părăsi arena pe care s-a disputat partida„, au relatat cei de la Viitorul.

Pe de altă parte, cei de la Universitatea Cluj consideră că ei au fostz victimele, având propria versiune asupra evenimentelor. „O parte din jucătorii Viitorului şi-au trăit bucuria calificării în finala Ligii Elitelor scuipîndu-ne jucătorii. Anterior, oficialii clubului de la Marea Neagră (poate de la ea s-au înnegrit în cerul gurii şi bijuteriile regelui) au contestat faptul că Universitatea avea în teren mai mulţi jucători de 17 ani. Ei, cei de la Viitorul, s-au prezentat cu juniori de 19 ani şi totuşi le-am ţinut piept. Ei, cu multe sezoane în Liga 1, noi, cu anonimi de a căror existenţă nici nu am ştiut pînă când s-au golit conturile clubului şi am început să ne uităm după jucători prin propria ogradă.

S-a plâns mult în vestiarul lui U după meci. Am fost aproape de o performanţă incredibilă şi imposibil de înţeles pentru cei care nu îi cunosc pe copiii noştri. Ei, cei neatinşi de figurile şi aerele fotbalului din vestiarul mare, păstrează încă nealterat spiritul. Un spirit care a i-a făcut egalii Viitorului. Au vrut, au luptat pînă la ultima picătură de energie şi au pierdut. Demni. Nu mai plângeţi, băieţi! Unde au scuipat vagabonzii lui Hagi, vom săruta noi!„, au scris cei de la U Cluj.