Scandal între un ONG pentru protecţia animalelor şi localnici

Scandal monstru între un ONG şi locuitorii comunei Târgşorul Vechi din judeţul Prahova. Oamenii se plâng că nu mai pot suporta mirosul greu care vine de la adăpostul de câini şi cer dărâmarea lui. Proprietarul padocului nici nu vrea să audă şi spune că pe terenul lui poate construi orice.

01 iul. 2016, 07:41
Scandal între un ONG pentru protecţia animalelor şi localnici

Localnicii sunt disperați, pentru că mirosul neplăcut le invadează casele şi curţile. Mai mult, susţin că ONG-ul nu are autorizaţie pentru construcţie.

Oamenii spun că animalele nu sunt îngrijite și, mai mult, cele care mor sunt duse apoi la o groapă comună şi li se dă foc.

„Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, urmare a incendiului au ars mase plastice, leşuri de animale”, spune un pompier, potrivit România TV.

De cealaltă parte, reprezentanţii ONG-ului susţin că nu au dat foc la nimic şi că poliţia a fost chemată pentru că nu se putea sta din cauza fumului produs de gunoaiele menajere.

ONG-ul a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu are autorizaţie de construciţie. În plus, dacă nu intră în legalitate, autoritățile vor să închidă adăpostul.

Citeşte şi AMENZI NOI pentru bucureştenii care cresc câini, pisici şi papagali la bloc