Scandal la Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Muscel VIDEO

Acuzaţii grave la Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Muscel. Membrii organizaţiei sunt supăraţi pe preşedinte, pe care îl acuză că ar fi cumpărat din banii lor obiecte de uz casnic şi electronice pe care le-a dus la el acasă. Mai mult, oamenii spun că preşedintele a mâncat numai la restaurant şi asta tot pe banii lor.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 06:26
Scandal la Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Muscel VIDEO

Membrii asociaţiei vor să-l destituie pe actualul preşedinte pentru că, spun ei, au descoperit că acesta ar fi folosit în scopuri persoanele banii din conturile organizaţiei

„În anul 2010, apare masă la restaurant Piteşti, un milion o sută. În 2011, pe 5, masă la restaurant la Piteşti de un milion trei sute. În 2011, s-au acordat sume de un milion ajutor de deces unei rude a unui membru”, a declarat Dumitru Stănică, secretar al asociaţiei.

Acesta mai spune că a strâns facturi prin care arată că preşedintele asociaţiei a cheltuit banii pe băuturi scumpe, mâncare şi alte produse care nu au ajuns la oa­meni. La fel, a retras de la bancă 4.200 de lei, bani care nu se regăsesc nicăieri. Fostul preşedinte spune că şi el a descoperit neregului.

„Dânsul acolo a încălcat grav nişte reguli ale statutului. Aici au fost patru cărucioare lăsate de mine în sediul asociaţiei. Am înţeles că unii au primit. Dar altora le-a fost închiriat căruciorul. Nu mi se pare normal să dai la unii gratuit şi la unii să închiriezi”, adeclarat fostul şef al asociaţiei, Laurenţiu Şuşan.

Preşedintele neagă acuzaţiile şi spune că totul a pornit de la refuzul de a-i deconta secretarului facturi.

„După ce a venit cu o factură să i-o decontez. După aproximativ trei săptămâni a venit cu încă o factură să i-o decontez de 4 milioane. Şi i-am spus că nu se poate. De atunci, a cam început războiul între noi”, a spus preşedintele asociaţiei, Nicolae Stănică.

Membrii asociaţiei Persoanelor cu Handicap din Muscel vor depune şi o plângere la Poliţie.