SCANDAL la Poliţie. Un bărbat a aruncat cu BANI spre DAN VOICULESCU. „Te-a trimis Băsescu? Să-ţi fie ruşine!”

Scandal la IPJ Ilfov, unde Dan Voiculescu a mers miercuri dimineaţă, obligat să dea cu subsemnatul în faţa poliţiştilor în urma instituirii controlului judiciar în dosarul de şantaj. Un bărbat a aruncat cu bani în faţa fondatorului PC şi l-a acuzat de subminarea economiei, acesta întrebându-l nervos, dacă l-a trimis Traian Băsescu. "O să-şi încaseze banii", a comentat Voiculescu.

09 iul. 2014, 07:55
SCANDAL la Poliţie. Un bărbat a aruncat cu BANI spre DAN VOICULESCU. „Te-a trimis Băsescu? Să-ţi fie ruşine!”

Preşedintele fondator al Partidului Conservator (PC) s-a prezentat miercuri dimineaţă la IPJ Ilfov, unde a fost aşteptat de ziarişti. Printre aceştia se afla şi un bărbat care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Voiculescu, pe care l-a acuzat de schimbarea TVA-ului la pâine şi de subminarea economiei naţionale.

Acesta a aruncat cu bancnote în faţa lui Voiculescu, spunând că acesta ar trebui să ia banii, pentru că ar reprezenta TVA-ul luat la pâine. Mai mult, bărbatul a strigat că Voiculescu ar trebui judecat pentru subminarea economiei naţionale.

Domn profesor, lăcomia te-a adus aici. Dacă erai o persoană civilizată … Luaţi banii, luaţi aceşti bani, sunt ai dumneavoastră, pentru TVA-ul luat la pâine. Ştiţi pentru ce ar trebui să fiţi judecat? Pentru subminarea economiei naţionale „, a strigat protestatarul.

DAN VOICULESCU află joi dacă scapă de controlul judiciar în dosarul de ŞANTAJ

Fostul lider al PC i-a răspuns bărbatului, pe care l-a acuzat că ar fi trimis de Traian Băsescu.  „Cine te-a trimis pe dumneata? Nimeni? Vezi de treabă. Te-a trimis Traian Băsescu? Crede-mă. El te-a trimis”, a reacţionat Voiculescu.

Voiculescu le-a spus ziariştilor că bărbatul „e reprezentantul aparatului represiv din România, condus de Traian Băsescu”.

„A venit cu aparat de fotografiat, ca să semene cu voi (n.red. -jurnaliştii), omul şi-a făcut datoria, probabil că-şi încasează banii. Ăştia am ajuns”, a acuzat fondatul PC.

Voiculescu nu mai pleacă în VACANŢĂ: Băsescu umblă cu minciuni. Şi acum poate să zică că am HEROINĂ în buzunar

Ţie să-ţi fie ruşine„, i-a spus Voiculescu protestatarului. „V-aţi vândut familia. O să vă scuipe istoria, nu eu”, a strigat bărbatul în urma omului de afaceri.