Scandal la Bistriţa pe un loc de joacă. Primăria vrea să transforme locul în parcare duminicală

Scandal pentru un loc de parcare în Bistriţa. Mai mulţi locatari sunt revoltaţi că primăria vrea să transforme locul de joacă al copiilor în parcare pentru penticostalii care vin la biserica din zonă. Primarul susţine însă că acest lucru se va întâmpla numai duminica timp de două ore, cât ţine slujba.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 11:23
Scandal la Bistriţa pe un loc de joacă. Primăria vrea să transforme locul în parcare duminicală

Lucrările pentru amenajarea parcării au început deja, informează România TV. Când au venit cu barierele, muncitorii nu au fost lăsaţi de oameni să le amplaseze. „Toţi copiii au crescut aici, aici au învăţat să se dea pe bicicletă, pe role, este inacceptabil ca primăria sa ne ignore pe noi, care suntem majoritari şi locuim în zonă pentru nişte interese private. Nu suntem de acord ca locurile de joacă ale copiilor să se transforme în locuri de parcare „, a spus o locatară.

Autorităţile locale susţin însă că locul de joacă pentru copii va fi închis numai duminica, două ore, timp în care penticostalii care vin la biserică îşi pot parca maşinile. „Accesul pe terenul de joacă se va face doar duminica dimineaţă, scop în care în timpul săptămânii va fi o barieră închisă, astfel încât să nu poată fi folsită decât duminica dimineaţa”, a spus Mihai Ruşti, purtător de cuvânt al Primăriei Bistriţa. 

Primarul susţine că nu va percepe nicio taxă pentru parcarea autoturismelor pe locul de joacă.