Scandal la Buzău, după concertul Loredanei. Un şofer, la un pas să fie linşat de trei indivizi VIDEO

La Buzău a fost nevoie de intervenţia "mascaţilor", după concertul Loredanei, la care au participat câteva mii de oameni. Trei bărbaţi au devenit extrem de violenţi imediat după spectacol şi au încercat să lovească un şofer şi pe soţia acestuia. De frică, oamenii s-au baricadat în maşină.

10 aug. 2015, 11:27
Scandal la Buzău, după concertul Loredanei. Un şofer, la un pas să fie linşat de trei indivizi VIDEO

Trei buzoieni cu vârste cu prinse între 33 și 50 de ani au fost încătuşaţi şi duși la poliţie, după ce au sărit la bătaie în plină stradă, la scurt timp după încheierea concertului Loredanei, care a avut loc duminică seara, în municipiul Buzău.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de reporterbuzoian.ro, cei trei ar fi devenit violenţi după ce șoferul unui autoturism care avea verde ar fi atenţionat un pieton că trece pe culoarea roșie a semaforului. Nervos, pietonul a mai chemat doi amici de pe trotuar şi au încercat în repetate rânduri să-l lovească pe şoferul care s-a baricadat în maşină şi a sunat la 112.

Citeşte şi Un buzoian s-a aruncat în fântână la miezul nopţii. Ce l-a determinat să facă nesăbuitul gest

Doar intervenţia mascaţilor de la DPIR a făcut ca şoferul şi soţia sa să nu fie linşaţi de cei trei agresori, care au fost imediat încătuşaţi, duşi la secţie şi amendaţi contravenţional. Şoferul agresat a refuzat să depună plângere.