Scandal la Dinamo, fanii şi-au ieşit din minţi. Ultraşii au mers la Săftica şi au intrat peste directorul sportiv

Un grup de suporteri ai lui Dinamo, revoltaţi din cauza situației financiare dezastruoase prin care trece clubul, au mers luni la baza echipei de la Săftica, unde i-au cerut socoteală directorului sportiv Rufo Collado, potrivit Fanatik.ro.

30 nov. 2020, 15:37
Scandal la Dinamo, fanii şi-au ieşit din minţi. Ultraşii au mers la Săftica şi au intrat peste directorul sportiv

Ținta fanilor lui Dinamo nu a fost doar Rufo Collado, ci și restul ibericilor din staff. Directorului sportiv i s-au reproșat campania de achiziții, clubul din Ștefan cel Mare aducând fotbaliști cu salarii foarte mari.

Au venit niște suporteri peste noi la Săftica, au încălcat protocolul COVID-19 și ne-au ameninţat. Ne-au spus să luăm primul zbor spre Madrid și să plecăm. Au fost 7-8 persoane. Ce vină am eu? M-am întors și mi-am continuat drumul fără să răspund”, a declarat Rufo Collado pentru Fanatik.ro.

Între timp, banii promiși de acționarul majoritar Pablo Cortacero întârzie să apară. Angajații clubului sunt neplătiți de luni bune iar Dinamo s-a aflat în pericolul iminent de a fi depunctată din cauza datoriilor.

Citeşte şi Pablo Cortacero, anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Spania. Ce se întâmplă la Dinamo

Clubul din Ștefan cel Mare s-a rugat marți de suporterii socios să împrumute clubul, Alex Couto a dialogat și s-a întâlnit cu reprezentanții DDB, doar că manegementul spaniol nu a fost de acord cu niciuna dintre ofertele de creditare ale fanilor. Nu s-a dorit a se acorda mai mult de 15 la sută din acțiunile clubului, pentru suma împrumutată, DDB voia fie 25 la sută, fie 30 la sută pentru 150.000, respectiv 200.000 de euro.

Miercurea trecută, șapte suporteri dinamoviști au intrat peste Alex Couto și Dorin Șerdean, directorul general şi, respectiv, preşedintele lui Dinamom în camerele de la hotelul Phoenicia.

În acele clipe tensionate, ultrașii au amenințat că dacă ibericii nu plătesc datoriile sau nu cedează acțiunile, atunci au opțiunea să plece cât mai rede din România. În caz contrar, vor fi în mare pericol.