Scandal la Dinamo, la primul antrenament din 2013. Suporterii au protestat împotriva conducerii

Lotul echipei Dinamo s-a reunit miercuri. La primul antrenament au fost şi câteva zeci de suporteri, care au scandat împotriva acţionarilor şi a impresarilor Ioan si Victor Becali. Totodată, antrenorul Cornel Ţălnar a anunţat despărţirea de doi jucători.

RomaniaTV.net
09 ian. 2013, 11:36
Scandal la Dinamo, la primul antrenament din 2013. Suporterii au protestat împotriva conducerii

Aproximativ 50 de suporteri dinamovişti au fost prezenţi, miercuri, la primul antrenament din 2013 al formaţiei conduse de Cornel Ţălnar, aceştia scandând lozinci împotriva acţionarilor pe care îi consideră vinovaţi pentru situaţia financiară dificilă în care se găseşte clubul alb-roşu.

Fanii au scandat în mai multe rânduri „Plecaţi cu toţii”, contestându-i de asemenea şi pe agenţii de jucători Ioan şi Victor Becali. Singurii faţă de care suporterii şi-au arătat susţinerea au fost jucătorii dinamovişti.

La reunirea lotului echipei Dinamo au fost prezenţi 24 de fotbalişti, primul antrenament condus de Cornel Ţălnar. Cu acest prilej, antrenorul alb-roşilor a ţinut o conferinţă de presă în care a precizat că fundaşul Koulibaly şi mijlocaşul Edgar Alvarez nu vor mai face parte din lotul echipei în partea a doua a campionatului. „Galchev a plecat deja. De asemenea, au plecat şi Koulibaly şi Alvarez, şi probabil vor mai pleca şi alţii. Dar eu consider că, având o pregătire bună, vom creşte nivelul jocului în partea a doua a campionatului„, a spus Ţălnar.

Programul echipei Dinamo în perioada de iarnă:

10 ianuarie, ora 8.00: vizita medicală – INMS;

11-13 ianuarie: antrenamente – Săftica;

15-26 ianuarie: cantonament, pregătire centralizată – Poiana Braşov;

28-29 ianuarie: antrenamente – stadion Dinamo;

31 ianuarie-17 februarie: turneu de pregătire, meciuri amicale – Marbella, Spania.