Scandal la Dinamo. Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Sorescu

Mircea Rednic a luat decizia de a-l exclude din lot pe Deian Sorescu. Totul a plecat în urma unei discuții încinse între fotbalist și antrenor.

01 nov. 2021, 21:11
Scandal la Dinamo. Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Sorescu

Mircea Rednic l-a dat afară din lot pe Sorescu după eșecul suferit cu Sepsi, 1-4. Jucătorul ar fi aflat brusc că are „vacanță” o săptămână.

GSP l-a contactat pe Iuliu Mureșan, președintele alb-roșilor, pentru a clarifica situația. Oficialul „câinilor” susține că Dinamo nu renunță la Deian, întrucât speră să obțină în schimbul lui o sumă importantă în iarnă.

Scene şocante la FCSB. Un fotbalist a fost găsit leşinat în cameră: „A căzut din picioare!”
„Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi.

Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu Reghecampf. „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

A avut cu Mircea Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureșan.

El a afirmat că Dinamo are nevoie de o victorie pentru a-şi reveni. „Şanse ai la fiecare meci, fiecare meci are istoria lui. Din păcate noi am pierdut 10 meciuri din 14, este jenant, toţi suntem de vină, inclusiv jucătorii, este nevoie de o victorie să ne deblocâm mental”, a afirmat Mureşan.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1.