Scandal la două săptămâni de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Soția artistului, replică devastatoare pentru Marina Almășan

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a făcut acuzații dure la adresa Brândușei Simion, ultima parteneră de viaşă a regretatului artist. Vedeta TV susţine că femeia nu l-ar fi anunțat pe fiul lui, Victoraș, de starea de sănătate a tatălui.

11 ian. 2022, 15:10
Scandal la două săptămâni de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Soția artistului, replică devastatoare pentru Marina Almășan

Scandal la două săptămâni de la înmormântarea lui Victor Socaciu. Marina Almășan a izbucnit în momentul în care a aflat că Victoraș, fiul ei, nu a știut de starea gravă de sănătate a tatălui său și nu a putut să-l vadă pentru ultima oară.

Scandal la două săptămâni de la înmormântarea lui Victor Socaciu

Marina Alămășan i-a adus acuzații grave ultimei partenere a lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, și i-a spus acesteia că ar fi trebuit să se gândească la copiii lui și să-i anunțe că artistul este grav bolnav! Brândușa Simion a precizat că nu vrea să ofere prea multe detalii, fiind în perioada de doliu, însă a precizat că Victor Socaciu și-a iubit toți copiii la fel și niciodată nu a făcut vreo diferență între ei.

Averea lui Victor Socaciu se împarte la tribunal. Cine sunt beneficiarii

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa. Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor, copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a spus Brândușa Simion pentru Impact.

Fiul lui Victor Socaciu, dezvăluiri după înmormântarea artistului: „Mama a fost acolo. Ar fi fost frumos să fie mai multă lume”

Victor Socaciu a murit pe data de 27 decembrie 2021, la 68 de ani,  iar trei zile mai târziu a fost înmormântat în localitatea Cornu de Jos din județul Prahova, acolo unde şi-a petrecut ultimii 10 ani de viață.