Averea lui Victor Socaciu se împarte la tribunal. Cine sunt beneficiarii

Soția lui Victor Socaciu rupe tăcerea. La 40 de zile de la moartea artistului, Brândușa Simion va răspunde tuturor acuzațiilor. Femeia care i-a fost alături lui Victor Socaciu în ultimii ani de viaţă va împărți averea cu copiii acestuia. 

05 ian. 2022, 14:22
Averea lui Victor Socaciu se împarte la tribunal. Cine sunt beneficiarii

Regretatul artist Victor Socaiu a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar în acelaşi timp şi o adevărată comoară. Victor Socaciu a fost căsătorit de mai multe ori şi are trei copii din tot atâtea relaţii. Copiii au fost mereu mândria lui. Cu prima soţie, Doina, a avut-o pe Iulia-Ana (40 de ani).

Cu cea de-a doua soţie, frumoasa actriţă Cornelia Pavlovici, nu a avut copii. A avut-o însă pe Alessia Ana-Maria (33 ani) a cărei mamă este o sibiancă frumoasă. După 12 ani de căsnicie, Victor Socaciu a divorțat de Cornelia Pavlovici. A urmat căsnicia cu realizatoarea tv Marina Almășan, dar nici a treia oară nu a fost cu noroc. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit după 16 ani, în 2012, din relaţia lor rezultând un băiat care poartă numele marelui artist. Fiul lui Victor Socaciu cu realizatoarea TV Marina Almăşan are 23 de ani.

Citeşte şi: Marina Almăşan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu. Acuzaţii grave la adresa soţiei artistului: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

Ulterior, în 2016, lui Victor Socaciu i-a devenit soţie impresara lui, Brândușa Simion.

Victor Socaciu a murit luni la vârsta de 68 de ani. Artistul avea mai multe probleme de sănătate. În trecut suferise un transplant de rinichi, avea diabet, iar în aprilie 2021 fusese diagnosticat cu COVID-19.

Citeşte şi: Adevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Soţia artistului face acuzaţii grave: „A fost la spital pentru o intervenţie minoră …”

Averea lui Victor Socaciu se împarte la tribunal

Victor Socaciu a fost cântăreţ, dar şi compozitor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, parlamentar de Mureş din partea PSD, dar și diplomat. Socaciu a fost numit de Guvern consul general al României la Montreal, în Canada, în anul 2014, funcţie la care a renunţat în 2017.

După decesul său, Victor Socaiu a lăsat în urmă o avere frumuşică pe care o vor împărţi copiii şi soţia sa: trei terenuri, între care unul la Cornu şi altul în Covasna, două case (una la Cornu și alta în Eforie). De asemenea, în afară de asta avea o parte din venituri asigurată din drepturile de autor, pensie și indemnizația de revoluționar, potrivit România TV.