Scandal la final de campanie electorală: Vadim Tudor, AMENINŢAT cu MOARTEA

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a primit mai multe mesaje în care este jignit şi chiar ameninţat cu moartea. Totul, susţine el, după ce a decis să îl susţină pe Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

07 nov. 2014, 21:59
Scandal la final de campanie electorală: Vadim Tudor, AMENINŢAT cu MOARTEA

E prima oară de când fac politică când primesc asemenea ameninţări şi insulte. Am facut plangere penala. Eu le-am făcut un mare deranj: hodoronc tronc şi dezinteresat, idealist, i-am dat 350.000 de voturi cel puţin junelui. Nu îmi e frică, bineînţeles, dar am doi copii lipsiti de aparare„, a declarat Vadim Tudor la România TV.

Preşedintele PRM susţine că o anume familia Vass din Sălaj a cumpărat recent mii de cartele telefonice.

Am şi eu investigatori şi informatori şi vreau să luaţi urma unei firme MAVAS, din comuna Bobota, judeţul Sălaj patronată de familia Marioara şi Gheza Vass, care au cumpărat acum 5 zile peste 1000 de cartele telefonice. Oare pentru ce? Pentru asemenea operaţiuni murdare?„, a adăugat acesta.

În replică, politicianul Andreea Vass susţine că totul este o invenţie, iar familia ei nu are nicio legătură cu ameninţările primite de Corneliu Vadim Tudor.

Este lamentabilă politica prin care domnul Vadim apelează la un atac frontal şi nemeritat la adresa părinţilor mei. Ceea ce a afirmat despre ei este o minciună. Firma părinţilor mei nu a cumpărat cartele telefonice Dacă domnul Vadim a fost cu adevărat ameninţat de cineva, să se ducă la instituţiile care îi pot rezolva problema şi să-mi lase părinţii în pace„, a declarat Andreea Vass.

Preşedintele PRM nu este singurul politician care a primit ameninţări. Chiar şi purtătorul de cuvânt, Gabriela Firea spune că a fost ameninţată după ce a comentat public implicarea lui Klaus Iohannis în cazurile de adopţii de copii. Totodată, deputatul PSD Ana Birchall ar fi primit un tratament similar după ce a spus într-o emisiune tv că Iohannis ar fi trebuit să-şi rezolve toate problemele de incompatibilitate înainte de a candida la cea mai înaltă funcţie în stat.

Cei care te-au votat îţi transmit multă …
pentru trădarea de a te alia cu Ponta. Mortuleee!!

Te-ai vândut, lepră ce eşti!„, sunt SMS-urile primite de Vadim Tudor.