Scandal la geamul lui Ion Iliescu de ziua lui. Marian Ceaușescu a aruncat cu vopsea roșie în fața casei, a agățat de gardul o cucuvea și a anunțat că și-a cumpărat loc de veci lângă cel al fostului președinte

Ion Iliescu împlinește astazi 93 de ani. Fostul președinte nu a mai avut nicio apariție publică de aproape șase ani.

03 mart. 2023, 15:08
Scandal la geamul lui Ion Iliescu de ziua lui. Marian Ceaușescu a aruncat cu vopsea roșie în fața casei, a agățat de gardul o cucuvea și a anunțat că și-a cumpărat loc de veci lângă cel al fostului președinte

Protestatarul Marian Ceaușescu a făcut circ în fața casei fostului președinte Ion Iliescu, în ziua în care acesta a împlinit 93 de ani. Ceaușescu a aruncat cu vopsea roșie pe jos și a agățat de gardul casei o cucuvea și un afiș.

”Asta i-l las lui in gard sa vada cine ii ureaza ”La multi ani!”. Sa nu uite, că noi nu uitam de crimele lui. Foarte multi lingai i-au adus elogii cum faceau inainte. I-o punem aici in gard ca sa stie. El își serbeaza ziua, iar victimele lui plang, 34 de ani , cucuveaua ii va canta in Moliere. Criminalule, la multi ani! Sa traiesti cat mai multi ani sa prinzi suta macar sa te chinuie varsta, sa te condamne varsta, daca justitia te apara”, a strigat protestatarul Marian Ceaușescu în fața casei lui Ion Iliescu.

Citește și: Politicianul cel mai apropiat de Ion Iliescu dezvăluie care este starea de sănătate a fostului preşedinte: „Chestiuni normale pentru vârsta asta şi anormale pentru noi”

Mai mult, Marian Ceaușescu i-a transmis lui Ion Iliescu că și-a cumpărat loc de veci lângă el.

”Ca sa-ti mai zic o chestie, nu scapi nici pe lumea cealalta ca am cumparat locul de veci de langa tine”, a mai spus Ceaușescu.

Primul preşedinte al României de după Revoluţia din 1989, Ion Iliescu, împlineşte vineri venerabila vârstă de 93 de ani şi, deşi au circulat foarte multe zvonuri despre starea sa de sănătate, acesta spune că se simte foarte bine pentru vârsta sa şi chiar glumeşte pe subiect.

„93 de ani, da. O nouă tinerețe.” a glumit Iliescu în deschiderea interviului acordat televiziunii Realitatea Plus.

„Sunt destul de bine. Umblăm cu sprijin, nu prea ieșim pe afară. Avem un cadru cu care ne deplasăm. Sigur, nu mai avem 23 de ani, ci 93, e o diferență,” a spus Iliescu.

În ceea ce privește activitățile zilnice, Ion Iliescu a spus că preferă să citească și să mai poarte conversații cu un cerc restrâns de prieteni: „Nu prea am timp să mă plimb și să ies în oraș. Citesc. Mai am niște prieteni apropiați cu care mai comunicăm,” a spus Iliescu.