Scandal la Hollywood. Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri: A început de când eram adolescentă. Au fost nişte ani oribili!

Actrița Evan Rachel Wood, dar și alte patru femei l-au acuzat pe Marilyn Manson că le-a abuzat „oribil”. Vedeta Westworld, Wood, acum în vârstă de 33 de ani, a fost logodită cu Manson timp de opt luni în 2010.

01 feb. 2021, 17:58

Scandal la Hollywood. Perechea şi-au oficializat relaţia în 2007. În acel moment Wood avea 20 de ani. În trecut, ea a vorbit despre abuzuri și a depus mărturie, în fața Congresului, în 2018, cu privire la violarea ca parte a unei campanii de modificare a legilor privind violența domestică. În acel moment nu a făcut public numele agresorului.

Scandal la Hollywood. Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri

În declarația sa de luni, ea a scris: „Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut și în lume ca Marilyn Manson. A început să mă agreseze când eram adolescentă și am avut un tratament oribil ani de zile.”

Evan a continuat: „Am fost spălată pe creier și m-a manipulat rău. Am spus stop de traiului cu frica, calomnii sau șantaj. Sunt aici pentru a-l vorbi pe acest om periculos și pentru a striga numeroasele industrii care i-au permis, înainte de a distruge alte vieți.

Ea a concluzionat: „Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai tăcea”.

În același timp, alte patru femei au postat declarații similare pe Instagram.

Este vorba despre Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan și o femeie care și-a dat numele doar ca Gabriella.

În declarațiile lor, au detaliat „experiențele cumplite despre care susțin că au inclus agresiuni sexuale, abuzuri psihologice și / sau diverse forme de constrângere, violență și intimidare”.

Reprezentanții lui Manson au „negat categoric” acuzații similare, dar nu au spus nimic încă despre declarațiile făcute de femei luni.

În 2018, Wood a descris că a fost abuzat în fața unui Comitet Judiciar al Camerei ca parte a unei campanii pentru adoptarea unei decizii de drepturi care protejează victimele abuzului.

Ea nu a făcut public numele agresorului la acel moment, dar a spus: „Experiența mea cu violența în familie a fost următoarea: abuzuri psihice, fizice și sexuale, interacţiuni toxice care au început lent, dar au crescut în timp, inclusiv amenințări la adresa vieții mele, spălarea creierului, trezire până la omul care pretindea că mă iubește, violând ceea ce credea că este corpul meu inconștient.

Luni, declarația ei a fost urmată de dezvăluirile altori patru femei.

Nu este clar de ce au vorbit cu toții în același timp.

În 2009, Manson i-a spus lui Spin: „Cântecul, Vreau să te ucid ca în filmele despre fanteziile mele”.

Și răspunzând la o întrebare despre relația sa cu fostul, Evan, Manson a spus: „Am fantezii în fiecare zi despre a-i sparge craniul cu un baros.”

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, bătută şi umilită! Vedeta rupe tăcerea: „Abuzurile au fost înfiorătoare!”