Kevin din Home Alone rupe tăcerea! Actorul a vorbit despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson

Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin din Home Alone, a oferit primul său interviu de când au fost lansate afirmaţiile privind cazul de abuz sexual asupra copiilor în care a fost implicat bunul său prieten Michael Jackson. 

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 06:37

După apariţia documentarului Leaving Neverland din 2019, în care se vorbeşte despre abuzurile sexuale de care artistul Michael Jackson era acuzat, actorul Macaulay Culkin nu a mai putut rezista şi a oferit primele declaraţii privind relaţia lor. 

Macaulay Culkin a afirmat că în urmă cu 39 de ani, pe când era mereu în preajma Regelui Pop, nu a văzut nimic ciudat în gesturile lui care să-l ducă cu gândul la un abuz sexual. Acesta a susţinut că nu l-a văzut niciodată să abuzeze pe cineva. 

Cunoscut pentru prietenia cu Michael Jackson, Macaulay Culkin l-a apărat mereu pe cântăreț şi a negat orice implicaţie sexuală în legătura dintre ei. Actorul a devenit prieten cu muzicianul pe când avea 9 ani. „Pentru mine, este normal şi obişnuit… Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală. Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume”, a spus Macaulay Culkin, acum în vârstă de 39 de ani, în interviul realizat pentru podcast-ul actorului şi cântăreţului Michael Rosenbaum „Inside of You”.

Citeşte şi: Michael Jackson nu făcea amor cu Lisa Marie Presley. Ce făcea cu lenjeria intima a sotiei sale, pentru a păcali angajaţii

Actorul a recunoscut, totuşi, că, de obicei, dormea în acelaşi pat cu Jackson, dar a subliniat faptul că relaţia lor nu a fost niciodată de natură sexuală sau stânjenitoare pentru el. Mai mult, părinţii săi ştiau că el şi Jackson dormeau în acelaşi pat şi că „nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru”, a spus Culkin, starul din seria Home Alone. 

Lui Michael Jackson i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie. În 1993, Jackson a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzaţiile şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari. În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani.

În 2013 şi 2014, după decesul cântărețului, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson şi James Safechuck, care au susţinut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanţă pentru că faptele au fost prescrise. Ei sunt cei care au povestit în documentarul „Leaving Neverland” că au fost abuzați sexual de Michael Jackson.