Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Protestatara Oana Lovin, săltată de jandarmi şi amendată

A fost scandal cu protestatari la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, la care participă preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Protestatara Oana Lovin, cunoscută după ce a mers în Piaţa Victoriei cu un snop de sparanghel, pentru a protesta împotriva guvernului care a permis muncitorilor români să meargă la cules de sparanghel în Germania deşi graniţele ţării erau închise din cauza pandemiei de COVID-19, a fost ridicată de jandarmii, după ce a scandat mai multe lozinci la o portavoce. Oana Lovin a primit şi o amendă în valoare de 400 lei.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 08:38
Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Protestatara Oana Lovin, săltată de jandarmi şi amendată

Oana Lovin a fost ridicată de jandarmi după ce a scandat, la o portavoce, lozinci licenţioase la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. 

„Alo, ai întrecut măsura. Lui Dragnea, Ciolacu de ce nu i-ai zis?”, a fost replica protestatarului Marian Ceauşescu, în momentul în care Oana Lovin era scoasă din mulţime de jandarmi.

 

„Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?” a spus Oana Lovin, care a spus ca în procesul verbal să scrie că recunoaște și că nu regretă fapta.

„Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu”, a spus Oana Lovin, pe Facebook.

Protestatara a acuzat jandarmii că au tras de ea și a anunţat că a fost amendată cu 400 de lei.

Oana Lovin şi Codruţa Cerva au făcut scandal şi la plecarea preşedintelui Iohannis.

„Plăcuţe suedeze de la români, dle preşedinte!”, strigau Oana Lovin şi Codruţa Cerva, în momentul în care jandarmii au intervenit.