SCANDAL la înmormântarea tânărului ucis în Militari. Maşina ucigaşului a fost VANDALIZATĂ VIDEO

Zeci de elevi, colegi şi prieteni ai tânărului ucis pentru un telefon mobil în cartierul Militari din Capitală, l-au condus pe George pe ultimul drum. Pentru a-şi arăta respectul pentru cel ce le-a fost prieten, copiii au îmbrăcat tricouri imprimate cu chipul lui, l-au aplaudat şi au cerut ca tânărul care i-a curmat viaţa să fie pedepsit exemplar. Cortegiul funerar a trecut şi prin faţa blocului în care George a fost înjunghiat, iar aici pioşenia a fost înlocuită de furia celor care au ţinut la tânărul ucis.

11 apr. 2013, 11:02
SCANDAL la înmormântarea tânărului ucis în Militari. Maşina ucigaşului a fost VANDALIZATĂ VIDEO

George Crăciunescu, tânărul ucis la începutul săptămânii în cartierul Militari, din Bucureşti, a fost condus, joi, pe ultimul drum, iar colegii şi prietenii au venit în număr mare la funeralii, i-au aprins o lumânare şi i-au adus o floare.

După slujba de la biserică, colegii au însoţit cortegiul funerar către locul unde a fost ucis adolescentul, unde intenţionau să spună o rugăciune. Însă, odată ajunşi în faţa blocului, adolescenţii au început să scandeze ca pe stadion şi chiar s-au urcat pe o maşină, care ar aparţine ucigaşului, scandând „Criminalilor”, „Moarte pentru moarte”, dar şi mai multe trivialităţi.

Maşina tânărului care l-a înjunghiat pe George a fost vandalizată de mai mulţi tineri care au ţinut să fie prezenţi la înmormântare. Parbrizul şi luneta autoturismului au fost sparte, iar mai mulţi tineri s-au urcat pe capotă şi au sărit sau doar au lovit cu picioarele în portiere.

După incident cortegiul a plecat către cimitirul Berceni 2, unde a fost înmormântat adolescentul ucis pentru banii pe un telefon mobil.

Colegilor tot nu le vine să creadă ce s-a întâmplat şi încă speră să se trezească din acest coşmar. Prietenii spun că tânărul ucis era vesel şi iubea dansul.

„Un băiat foarte vesel. De fiecare dată când eram suparaţi venea şi ne spunea: hai, vă dansez? Îi plăcea să danseze ca Michael Jackson. Dansa la fel ca el” a spus un coleg. „O să-l păstrăm în inimile noastre” a spus un alt coleg.

George cumpărase un telefon mobil de la un prieten, dar pentru că nu a avut toţi banii, acesta l-a înjunghiat.

Ucigaşul fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii l-au condus la reconstituire, iar procurorii au început urmărirea penală pe numele lui.