Scandal la metrou în Bucureşti! Tânăr încătuşat de jandarmi pentru că nu purta corect masca VIDEO

Scandal monstru la metrou în Bucureşti. Din primele informaţii, un tânăr a fost încătuşat de jandarmi pentru că nu purta masca corect, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 09:31
Scandal la metrou în Bucureşti! Tânăr încătuşat de jandarmi pentru că nu purta corect masca VIDEO

În imagini se vede cum tânărul este scos cu forţa de jandarmi din metrou. Totul ar fi început de la faptul că tânărul nu pusta masca de protecţie corect. 

„În data de 13 iulie, în jurul orelor 10:50, patrula mixtă de ordine publică care executa serviciul în zona staţie de metrou Unirii 2 a interceptat un bărbat care purta masca necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta curect masca de protecţie, persoana în cauză a devenit recalcitrantă şi a fugit pe scrăile care duc spre metrou, urcând în trenul care ducea în direcţia Tineretului. S-a procedat la urmprirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a pus rezistenţă devenind agresiv cu forţele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei şi conducerea acesteia la sediul poliţiei metrou în vederea identificării şi dispunerilor măsurilor legale”, a declarat, Aktug Nebahat, purtătorul de cuvânt Brigada Speciala IGJR. 


loading...