Scandal la mormântul Mădălinei Manole. Fratele artistei, contre dure cu Petru Mircea

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, continuă războiul cu Petru Mircea. Fratele cântăreței susține că fostul cumnat a început să-l jignească și să-i vorbească urât când s-au întâlnit în cimitir.

02 sept. 2021, 22:00
Scandal la mormântul Mădălinei Manole. Fratele artistei, contre dure cu Petru Mircea

Scandal la mormântul Mădălinei Manole. Marian Manole și Petru Mircea au început să se certe și la mormântul artistei. Marian Manole a vorbit despre cea mai recentă intersectare pe care a avut-o cu fostul cumnat chiar în cimitir.

Scandal la mormântul Mădălinei Manole

Fratele artistei susţine că cel care i-a fost soț surorii sale i-a vorbit foarte urât, la fel ca atunci când i-a făcut o vizită la casa lui din Otopeni. „Eram la cimitir și au apărut prietenii mei scumpi și dragi de la Otopeni, cu ghilimelele de rigoare. Cumnatul meu însoțit de prietenul lui. Au început ritualurile lor, cu ruptul cozilor de flori. Există filmări, n-o să le dau niciodată. Mi-a vorbit foarte urât, deși eram la Ploiești, nu eram în fața casei de la Otopeni ca în aprilie, când țipa, mă înjura și făcea în toate felurile. Aceleași texte șabloan pe care le spune de 11 ani: să plec, să-l las în pace. Pe urmă a început să turuie vrute și nevrute”, a spus Marian Manole, la Antena Stars.

Petru Mircea s-a mutat cu noua soţie în casa Mădălinei Manole. Fratele artistei face dezvăluiri incendiare!

Potrivit lui Marian Manole, Petru Mircea vine doar de 2-3 ori pe an, pentru că are alte priorități acum: „El vine de 2-3 ori pe an la cimitir. Mai nou am înțeles că s-a însurat, am și văzut-o pe doamna lui acolo în curte, când m-am dus în aprilie. Are alte preocupări, la cimitir vine din ce în ce mai rar”.