Scandal la o instituţie a statului. Angajaţii îl acuză pe şeful ANSVSA că i-a agresat VIDEO

Scandal la Institutul pentru diagnostic și sănătate animală. Angajații îl acuză pe șeful ANSVSA că i-a agresat atunci când i-au cerut să îl schimbe pe noul director al institutului.

27 oct. 2021, 14:44
Scandal la o instituţie a statului. Angajaţii îl acuză pe şeful ANSVSA că i-a agresat VIDEO
Scandal la o instituţie a statului. Angajaţii îl acuză pe şeful ANSVSA că i-a agresat

Scandal la o instituţie a statului. Angajaţii Institutului pentru diagnstic şi sănătate animală îl acuză pe șeful ANSVSA că i-a agresat atunci când i-au cerut să îl schimbe pe noul director al institutului.

Scandal la o instituţie a statului

Oamenii au organizat un protest spontan. Ei au vrut să intre în clădirea în care se află șeful ANSVSA ca să își exprime nemulțumirile, dar acesta le-a închis ușa în nas, a bruscat un angajat, iar unei femei i-a rupt halatul.

Citeşte şi A fost retras din magazine un lot din cea mai populară băutură energizantă. ANSVSA: „Conține o substanță periculoasă”

„Dansul cand a inchis usa s-a napustit spre un coleg. A venit in spatele lui sa dea peste mine, a tras de mine cum m-a prins. Am chemat si politie”, a spus o angajată căreia bărbatul i-a rupt halatul.

” Nu mi se pare normal sa ai lipsa de dialog social. Nu am dorit sa ajungem in situaţia asta. A refuzat dialog, nu e normal ca intr-o criza de nervi sa sari la subordonati”, a spus un alt angajat al institutului.

Nu este prima dată când angajaţii ANSVSA au protestat faţă de abuzurile comise de preşedintele instituţiei. În luna iulie aceştia s-au adunat în faţa Casei Presei pentru a-şi exprima nemulţumirile.

„Protestam  de peste un an pentru abuzurile comise de presedinte si echipa lui. Am facut sesizare privind abuzurile penale ale domnului presedinte si au inceput hartuirile. M-au dat afara din birou, mi-a dat lucrurile pe jos”, a spus unul dintre protestatari, potrivit România Tv.

„Nu dorim să mai avem abuzuri in sistemul veterinar. Un coleg al nostru, a lucrat cu noi, a mancat aceeasi paine, odata ajuns presedinte s-a schimbat si nu intelege de ce oamenii sunt nemultuiti ca ii muta fara acordul lor ,fara sa se gandeasca la familiile lor”, a mai spus unul dintre protestatar.

Citeşte şi Sute de focare de pestă porcină africană în România. Semnalul de alarmă tras de ANSVSA