SCANDAL la o şcoală din Galaţi. Copiii nu vor să mai vină la ore din cauza unui coleg AGRESIV VIDEO

Scandal la o şcoală din Galaţi. Din cauza unui elev de 8 ani extrem de agresiv, o clasă întreagă refuză să mai vină la ore, informează România TV. Părinţii elevilor au protestat în faţa şcolii şi cer ca băiatul să fie mutat la o şcoală specială.

24 apr. 2014, 18:20
SCANDAL la o şcoală din Galaţi. Copiii nu vor să mai vină la ore din cauza unui coleg AGRESIV VIDEO

Băiatul de 8 ani a fost mutat la şcoala în care învaţă acum în urmă cu doar câteva luni. De atunci însă, cei 26 de colegi ai băiatului povestesc că sunt bătuţi şi agresaţi şi refuză să mai vină la ore.

Pur şi simplu s-a trezit că îi dă o palmă la ora de sport. I-a rămas urmă pe faţă„, a spus un părinte.

Citeşte şi VIOLENŢĂ în şcolile americane: Nouăsprezece elevi şi un agent de pază au fost ÎNJUNGHIAŢI de un elev

Copiii noştri nu-şi pot desfăşura cursurile. Să urce să escaladeze geamul clasei, să ameninţe că se aruncă şi 27 de copiii să privească înmărmuriţi şi doamna învăţătoare fără să poată face nimic„, a spus o altă mămică.

Directorul şcolii susţine că băiatul nu poate fi mutat la o şcoală specială chiar dacă are probleme de comportament.

Trebuie să fie integrat în şcoală de masă. Copilul beneficiază de un plan de intervenţie personalizat. Va fi pus în aplicare de echipa de psihologi„, a declarat Marcelica Văsioiu, director Şcoala Nr. 3 Galaţi.

 

Elevul beneficiază acum şi de ajutorul unui psiholog. În judeţ sunt însă doar 9 specialişti care se ocupă deja de 80 de elevi cu probleme de comportament.

Citeşte şi Elev de 7 ani, la un pas de moarte, la şcoală. Învăţătoarea l-a SALVAT cu o manevră învăţată din filme