VIOLENŢĂ în şcolile americane: Nouăsprezece elevi şi un agent de pază au fost ÎNJUNGHIAŢI de un elev

Scene şocante la un liceu din Pennsylvania, unde 19 elevi şi un agent de pază au fost înjunghiaţi de către un elev de 16 ani, considerat de colegii săi ca fiind un tânăr timid.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 05:52
VIOLENŢĂ în şcolile americane: Nouăsprezece elevi şi un agent de pază au fost ÎNJUNGHIAŢI de un elev

Poliţia a reuşit să-l prindă pe adolescent care riscă acum să petreacă ani grei în spatele gratiilor. El va fi judecat ca un adult pentru cele 25 de capete de acuzare: 4 de tentativă de ucidere şi 21 de vătămare corporală gravă.

Mărturiile din interiorul şcolii groazei sunt de-a dreptul halucinante. „Tocmai l-a văzut alergând cu un cuţit. Apoi a dat colţul şi erau nişte copii ţinându-se de burtă, era sânge peste tot”, a povestit unul dintre elevi, potrivit România TV.

Adolescentul de 16 ani a reuşit să înjunghie 19 colegi şi un agent de pază în doar 30 de minute.

„Erau cursuri la şcoală, elevii veneau pentru orele de dimineaţă. S-a întâmplat în mai multe săli de curs şi pe holuri”, a declarat la rândul său Dan Stevens, purtător de cuvânt al poliţiei. „Suspectul a fost prins şi este audiat de detectivi”, a adăugat el.

Citeşte şi Atac la un liceu din Franţa: Un PROFESOR şi un ELEV au fost ÎNJUNGHIAŢI

Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din zonă, iar trei dintre ei au avut nevoie de intervenţii chirurgicale. Cei 1.200 de elevi ai liceului au fost ţinuţi în sălile de clasă, până când oamenii legii au pus mâna pe atacator.

Anchetatorii vor să afle ce l-a determinat pe elev să-şi atace colegii.