Scandal la Oktoberfest. Un filmuleț în care apare chelner în timp ce pune apă de la chiuvetă în bere face furori pe internet: ”Este doar un fragment”

Un chelner a fost surprins în timp ce toarnă apă în halbele de bere la un stand de la Oktoberfest – Wiesn. Filmulețul face furori pe internet.

06 oct. 2022, 10:23
Scandal la Oktoberfest. Un filmuleț în care apare chelner în timp ce pune apă de la chiuvetă în bere face furori pe internet: ”Este doar un fragment”

Un filmuleț în care apare un chelner care toarnă apă în bere la un stand de la Oktoberfest – Wiesn face furori pe internet. Proprietarul standului spune că este doar un fragment și că nu se pune problema ca în bere să se toarne apă.

Citește și Video! Mărturiile unui muncitor român din Germania! “Aici cu 2.000 de euro pe lună e jale, trăiești de azi pe mâine! Nu mai veniți dacă nu câstigați banii ăștia net!”

În videoclipul intitulat „Wiesn 2022 Wildstuben” apare un chelner care toarnă apă gălbuie dintr-o chiuvetă plină în cănile de bere, asta în timp ce un altul vine și ia cănile cu un guler frumos de spumă și pleacă din nou.

La prima vedere, oamenii au impresia că barmanul a pus în bere apă murdară și, probabil, acesta este motivul pentru care videoclipul a fost distribuit pe scară largă vineri, pe rețelele de socializare.

Deși pare destul de dezgustător ceea ce se întâmplă acolo, de fapt, nu se vede nicăieri că apa murdară intră în cănile care sunt ridicate de chelneriță. Gazda cortului Wildstuben, Klaus Renoldi, are și o explicație pentru ceea ce se vede în videoclip.

„Este doar un scurt fragment”, dacă ai putea vedea totul, atunci ar fi clar ce se întâmplă”, a spus acesta.

Potrivit lui Klaus Renoldi, una dintre chiuvetele de la bar era înfundată, iar barmanul era în proces de golire. Acesta a turnat apa murdară în căni de bere pe jumătate goale, pentru că nu mai avea nimic altceva la îndemână.

„Le-am spus ca data viitoare când se întâmplă așa ceva, vă rog să luați o găleată și să o puneți jos, ca oamenii să nu aibă o impresie greșită de la început”, a mai spus acesta.

Citește și Germania a naţionalizat cel mai mare importator de gaze din ţară. 29 de miliarde de euro plăteşte guvernul pentru salvarea companiei