SCANDAL la PSD Buzău. Victor Mocanu: Dragnea s-a DESCALIFICAT în ochii partidului. REACŢIA şefului PSD

Senatorul PSD Victor Mocanu a lansat un atac la președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, despre care a spus că "nu are stofă să conducă partidul" şi că "s-a descalificat în ochii social-democraților din Buzău".

24 sept. 2015, 15:33
SCANDAL la PSD Buzău. Victor Mocanu: Dragnea s-a DESCALIFICAT în ochii partidului. REACŢIA şefului PSD

Scandalul continuă la filiala PSD Buzău în urma alegerii, în unanimitate, a deputatului Marcel Ciolacu în funcția de președinte, Buzău după ce contracandidatul său, ex-senatorul Ion Vasile, fost lider PSD Buzău, s-a retras din cursă, acuzându-și adversarii de fraudă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, NERVOS pe cei „care vorbesc în băi sau la perdeluţă”: PSD o să îi arunce afară VIDEO

În urma acestei şedinţe, senatorul Victor Mocanu a înregistrat la camera superioară a Parlamentului o declarație politică în care pre­ci­zează că lucrările Conferinței județene de sâmbătă „se constituie într-una dintre cele mai ruși­noase pagini din istoria PSD Buzău și reprezintă o pată pe obrazul partidului”, atât timp cât alegerea noii echipe de condu­cere a organizației județene a fost „girată de un condamnat la cinci ani de închisoare cu executare și de un personaj prins în flagrant când lua mită”.

Cu această ocazie, senatorul Victor Mocanu a lansat și un atac la președintele interiamr al partidului, Liviu Dragnea.

În opinia mea, domnul președinte Liviu Dragnea s-a descalificat în ochii social-democraților din Buzău și a dat dovadă că nu are stofa necesară pentru a conduce partidul (…)

Când furi o organizație județeană importantă, situată în topul național în ceea ce privește voturile aduse pentru culorile PSD, este clar că ești dispus să furi și țara. Președintele Liviu Dragnea, trimisul acestuia la Buzău și actuala conducere a fili­alei județene ne-au arătat tuturor o lipsă de caracter care riscă să afecteze major susținerea de care ne bucurăm încă în rândul electoratului fidel PSD (…)

Este momentul ca, pornind de la demascarea mo­dului în care Liviu Dragnea și-a bătut joc de statutul PSD într-un fief al PSD, rănind orgoliul și mândria atâtor membri valoroși ai partidului, să vedem cu toții, parlamentari, lideri și simpli membri ai acestui partid ade­vărul gol–goluț: la Congresul de alegeri din PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate.

Poate doi, având în vedere faptul că a fost condamnat de justiție, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru un politician decent”, mai spune Victor Mocanu.

CITEŞTE ŞI Liviu Dragnea, reacţie după atacurile şi retragerea lui Negoiţă: „Acum nu trebuie să-l OMORÂM”

Liviu Dragnea a răspuns joi acuzaţiilor aduse de senatorul Victor Mocanu, spunând că alegerile din interiorul filialei PSD Buzău nu au fost fraudate.

„Am citit şi această scrisoare (…) Acolo a fost un vot în acea conferinţă. (…) Un candidat care a făcut foarte multă vorbă şi care în timpul conferinţei s-a retras şi după ce s-a retras a spus că s-au fraudat alegerile care urmau să aibă loc. Ce să mai facă memmbri de partid de acolo? (…)

S-au ales pe celelalte funcţii, cu vot transparent. Starea în organizaţie este foarte bună, oamenii sunt foarte determinaţi să organizeze alegerile interne”, a precizat Liviu Dragnea joi după plecarea de la şedinţa PSD.