Scandal la şcolile de şoferi: caracatiţa permiselor a fost decapitată, 8 persoane au fost reţinute

Reţineri în cazul şpăgilor pentru examenele de şoferi din Gorj! Şefii a două şcoli, medici şi asistente, în total 8 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, potrivit România TV. Mai precis, în urma audierilor, administratorii a două şcoli, trei medici, două asistente şi fiul unei doctoriţe au fost reţinuţi.

12 nov. 2013, 07:43
Scandal la şcolile de şoferi: caracatiţa permiselor a fost decapitată, 8 persoane au fost reţinute

Aceştia şi-au petrecut noaptea într-un centru de reţinere din capitală. Alţi doi poliţişti sunt anchetaţi în stare de libertate. Toţi sunt suspectaţi că fac parte dintr-o reţea care îi ajuta pe elevi să ia mai uşor permisul.

În urma audierilor, administratorii a două şcoli, trei medici, două asistente şi fiul unei doctoriţe au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Iar alţi doi poliţişti sunt cercetaţi în stare de libertate. Toţi sunt suspectaţi că fac parte dintr-o reţea prin care, cu ajutorul adeverinţelor medicale false, erau eliberate apoi permise de conducere.

Cei doi poliţişti cercetaţi în libertate au primit interdicţii, unul să nu părăsească localitatea iar celălalt nu are voie să iasă din ţară. Unul dintre ei a fost ridicat de mascaţi direct din maşina în care un elev susţinea examenul auto.

Anchetatorii au ridicat saci de documente şi vor verifica permisele asupra cărora există suspiciuni că au fost obţinute ilegal. Cele 8 persoane reţinute şi-au petrecut noapte într-un centru de reţineri din capitală iar astăzi vor fi duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

 

VEZI SI:

Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe Autostrada Soarelui