Scandal la şedinţa CEX a PSD. Protestatarul Marian Ceauşescu s-a dus peste liderii PSD să le pună marşuri funebre

Şedinţa CEX a PSD este dominată de scandal. Dacă în spatele uşilor închise se anunţă o tensiune fără precedent, unde mai mulţi lideri PSD şi-au anunţat demisiiile pentru a forţa debarcarea Vioricăi Dăncilă, în curtea partidului şi-a făcut apariţia celebrul Marian Ceauşescu.

RomaniaTV.net
26 nov. 2019, 19:47
Scandal la şedinţa CEX a PSD. Protestatarul Marian Ceauşescu s-a dus peste liderii PSD să le pună marşuri funebre

Celebrul protestatar Marian ”Ceaușescu” s-a dus cu o portavoce și pune marșuri funebre care răzbat până în interiorul clădirii.

Citeşte şi: Sar scântei în Comitetul Executiv Naţional al PSD. Viorica Dăncilă a decis să nu demisioneze. Val de demisii în conducerea PSD

Din cauza gălăgiei pe care o producea, un echipaj de poliție a ajuns în fața sediului PSD pentru a discuta cu ”Ceaușescu”. Cei doi polițiști l-au legitimat și au decis să îl amendeze pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. ”Aveți apă caldă?”, i-a întrebat protestatarul, care i-a numit ”mincinoși” pe oamenii legii.

Marian Oprişan, Gabriel Zetea şi Ramona Mânzatu şi-au anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. Cei trei sunt şi liderii organizaţiilor PSD Vrancea, Maramureş şi Braşov. Cei trei au anuntat ca sunt de partea lui Marcel Ciolacu, transmite România TV. De asemenea, şi Dragoş Benea şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte. Carmen Dan a demisionat din funcția de vicepreședinte al PSD, în încercarea puciștilor de a demite conducerea care o are în frunte pe Dăncilă.

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat la România TV că Viorica Dăncilă a precizat că vrea să-şi depună mandatul la congres.

Gabriela Firea a ieșit din sală în urma unei dispute cu Marian Oprișan. Baronul de Vrancea i-ar fi reproșat comportamentul duplicitar. Marian Oprișan i-a reproșat lui Firea că este în tabăra Vioricăi Dăncilă și că din cauza ei nu va reuși mutarea încercată de Ciolacu. Gabriela Firea a fost șocată de cuvintele dure pe care i le-a adresat Oprișan, ”manevristă – securistă”, anunță România TV.

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu, i-a cerut demisia din fruntea PSD Vioricăi Dăncilă. Claudiu Manda, liderul organizației Dolj, și-a anunțat și el demisia din funcția de vicepreședinte al partidului.