Scandal la şedinţa CGMB. O consilieră USR acuză că a fost făcută „prostituată”. Nicuşor Dan ameninţă cu plângeri penale VIDEO

Scandal la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB). O consilieră USR s-a ridcat în picioare în timpul unei prezentări şi l-a acuzat pe viceprimar că a jignit-o. În replică, viceprimarul spune că este doar o strategia a USR-iştilor de a atrage atenţia asupra lor. La rândul său, liderul USR, Nicuşor Dan, a anunţat că va face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe trei colege în şedinţa CGMB, solicitându-i primarului general retragerea sprijinului pentru viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu.

29 mart. 2017, 14:29
Scandal la şedinţa CGMB. O consilieră USR acuză că a fost făcută „prostituată”. Nicuşor Dan ameninţă cu plângeri penale VIDEO

UPDATE „Vom face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe colegele noastre Roxana Wring, Raluca Teodor şi Ana Ciceală în şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Îi cer Gabrielei Firea să-i retragă sprijinul viceprimarului PSD Bădulescu care a insultat-o, într-un mod care-l face incompatibil cu poziţia pe care o deţine, pe Raluca Teodor”, a anunţat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

 

Consiliera USR, Raluca Teodor, a acuzat, în timpul şedinţei CGMB de miercuri, că a fost făcută „prostituată şi barmaniţă”, jignirile fiind adresate de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, după cum a susţinut aceasta. 

„Nu se poate aşa ceva. E o grosolănie enormă”, a susţinut consilierul general. 

În replică, viceprimarul Aurelian Bădulescu spune că a fost doar o strategie pentru a se abate atenţia de la problemele importante dicutate în şedinţa CGMB de miercuri. 

„Colega mea din Consiliul General, pe un ton emoţionat şi o tulburare hormonalăprofundă a înţeles să spună aceste lucruri. Dânşii (n.r. – consilierii USR), în ciuda faptului că din punct de vedere politic nu fac nimic, fac tot felul de afirmaţii ca să atragă atenţia presei. Au făcut o scenetă ca să atragă atenţia”, a comentat viceprimarul la RomaniaTV.

Ca să potolească acest conflict, primarul Capitalei a decis să îi mute pe cei doi în bănci diferite.

Benzi unice RATB pe mai multe artere, aprobate de CGMB miercuri. VEZI proiectele de 220 milioane euro din PMUD

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, miercuri, noul Plan de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 (PMUD), un document strategic care propune o viziune coerentă de dezvoltare în regiunea Bucureşti-Ilfov. Detalii, aici. 

Citeşte şi Herman Berkovitz, medicul personal al premierului israelian Netanyahu, a primit titlul de cetăţean de onoare al Bucureştiului