SCANDAL la spital, după un accident cu trei morţi. Rudele au forţat intrarea în unitate VIDEO

Un scandal a avut loc în toiul nopţii de vineri spre sâmbătă, în curtea spitalului din Suceava. Rudele unor bărbaţi grav răniţi într-un cumplit accident nu au fost lăsate să intre la urgenţe. Oamenii au făcut un adevăratr circ cu poliţiştii şi agenţii de pază. În accident trei persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma ciocnirii a două microbuze.

18 ian. 2014, 08:35
SCANDAL la spital, după un accident cu trei morţi. Rudele au forţat intrarea în unitate VIDEO

Trei oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi după ce două microbuze s-au izbit violent vineri, la Câmpulung Moldovenesc. Mai mulţi bărbaţi care voiau să se intereseze de starea de sănătate a rudele lor care au ajuns în stare gravă la spital au făcut un adevărat scandal, fiind pe cale să se înaciere cu forţele de ordine. Degeaba au încercat agenţii de pază să le explice oamenilor că nu au voie să intre noaptea în spital.

Într-una dintre dubite se aflau trei fraţi, care se întorceau de la serviciu. Şoferul a vrut să depăşească o coloană de maşini. Nu a mai apucat să se redreseze şi a lovit în plin un alt microbuz în care erau doi fraţi şi un prieten al lor.

Impactul între cele două autovehicule a fost atât de violent încât bucăţi din maşini s-au împrăştiat peste tot. La faţa locului au intervenit timp de două ore pompierii dar şi poliţiştii. Şoferii celor două microbuze, dar şi unul dintre pasageri au murit. Celelalte 3 persoane sunt în stare gravă.

Accidentul a avut loc la mai puţin de un kilometru după ce şoferul vinovat a trecut de un radar al poliţiştilor.