Scandal la Spitalul de Urgenţă din Galaţi: Un pacient a avariat o ambulanţă

Scandal monstru la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi. Într-un acces de furie, un bolnav a avariat o ambulanţă şi a vandalizat toaleta de la Urgenţe. Bărbatul a reuşit să-i sperie pe medici şi pe ceilalţi pacienţi.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 05:21
Scandal la Spitalul de Urgenţă din Galaţi: Un pacient a avariat o ambulanţă

Tânărul a fost adus cu o ambulanţă la spital cu o lovitură la ochiul drept şi părea să fi fost victima unei agresiuni. Aparent era liniştit, însă, dintr-o dată, a devenit agresiv.

„După ce a spart oglinda, a început să vorbească prostii, s-a aşezat pe jos, pur şi simplu. Nu a vrut să mai treacă în pat şi la un moment dat se ridică şi iese afară din sectie în garaj”, explică unul din medici.

Personalul UPU a încercat să-l calmeze, însă fără niciun rezultat. De altfel, apariţia în secţie a agenţilor firmei de pază cu care spitalul are contract l-a înfuriat şi mai tare.

„Pacientul se afla de câteva zeci de minute bune la noi, adus de ambulanţă liniştit, fusese implicat într-un conflict (…)  În momentul în care aştepta, la un moment dat, să vina consultul, pacientul s-a ridicat şi a dorit să urineze (…) A ajuns până încoace, în afara garajului, bombănea de zor, agita, ameninţa şi înjura pe toata lumea, ulterior s-a întors şi efectiv cu intenâie a aruncat telefonul mobil în maşină”, a declarat Angel Trifan, medicul coordonator UPU-SMURD.

Cu ajutorul poliţiştilor chemaţi prin apelul de urgenţă, bărbatul a fost urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Psihiatrie. Acolo tânărul a refuzat internarea, aşa că a fost lăsat să plece acasă.