Scandal la spitalul județean Ploiești. Rudele unui pacient au lovit cu pietre o ambulanță

Un scandal de proporții a fost provocat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești de către rudele unui pacient. Situația a fost aplanată prin intervenția jandarmilor și a trupelor speciale care au întocmit dosar penal pentru o persoană care a avarat o ambulanță.

30 nov. 2020, 09:25
Scandal la spitalul județean Ploiești. Rudele unui pacient au lovit cu pietre o ambulanță

Scandal la spitalul județean Ploiești. Conform Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar manifesta zgomots în fața Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar una dintre acestea a aruncat cu o piatră într-una dintre ambulanţele din curtea unităţii medicale.

Citește și: ÎPS Teodosie, afirmaţie halucinantă cu privire la pelerinii care se infectează cu COVID: Dacă acolo este momentul să plece din viața aceasta, pleacă la Dumnezeu

Rudele unui pacient în vârstă de 54 de ani au provocat scandalul, iar situația a fost aplanată prin intervenția jandarmilor și a trupelor speciale care au întocmit dosar penal pentru o persoană care a avariat o ambulanță cu o piatră.

„Poliţiştii, împreună cu jandarmi şi reprezentaţi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparţinători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, tulbură liniştea şi ordinea publică. De asemenea, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor şi ar fi lovit una dintre ambulanţele parcate în curtea spitalului”, precizează IPJ Prahova.

În urma evenimentului au fost aplicate cinci sancţiuni la Legea 61/1991 şi 10 sancţiuni la Legea 55/2020 în valoare de 15.000 de lei, în cauză fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Scandal la spitalul județean Ploiești. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă

Ambulanța în cauză a fost scoasă din uz pentru o perioadă, după ce parbrizul a fost spart cu un bolovan, conform ziarulincomod.ro.

“În urma conflictului de duminică seara, din curtea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, o autoutilitară a Serviciului Județean de Ambulanță Prahova a fost avariată și va fi scoasă din uz o perioadă. Parbrizul a fost spart cu un bolovan aruncat de unul dintre bărbații care au participat la conflict. Este o ambulanță nouă, care va intra in service pentru câteva zile. Este asigurată, dar nu valoarea pagubei contează acum, ci faptul că o autoutilitară este trasă pe dreapta acum când este atât de mare nevoie de ele“, spun reprezentanții SAJ Prahova.

 


loading...