Scene revoltătoare la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală! Medici rezidenţi umiliţi de şeful Secţiei de Nefrologie VIDEO

Publicat: Joi, 12 Decembrie 2019 18:13 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2019 18:24 // Sursa: romaniatv.net

Un scandal a izbucnit la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Ioan", din Bucureşti, pe secţia de Nefrologie. Rezidenţii o acuză pe şefa secţiei Ileana Văcăroiu că nu le dă voie să semneze în condică, deşi unii dintre ei erau în gardă de peste 30 de ore. 

Medicii rezidenţi de pe secţia de Nefrologie au filmat-o pe Ileana Văcăroiu în timp ce aceasta le explica motivul pentru care erau trecuţi absenţi. Şefa de secţie susţine că refuză să îi lase să semneze în condică pentru că rezidenţii nu au fost respectat regulile secţiei. "Atâta timp cât nu respectaţi regulile secţiei, sunteţi absenţi", se aude pe înregistrare.

Imagini TERIBILE din Spitalul Judeţean Iaşi, publicate de Emanuel Ungureanu, deputat USR: "O altă COCINĂ din România!"

Într-un final, Ileana Văcăroiu pleacă cu condica fără a le permite medicilor rezidenţi să se treacă prezenţi.

"Medici rezidenți umiliți de șefa de secție Vacaroiu Ileana și de noua coordonatoare de rezidentiat Rădulescu Daniela", scrie în descrierea filmării postate pe Facebook de unul dintre rezidenţi.

Se pare că acesta nu este singurul scandal în care şefa secţiei de Nefrologie ar fi fost implicată. În presă, au mai apărut informaţii potrivit cărora în cadrul aceleiaşi secţii se aflau "puse la păstrare" aproximativ 20 carduri de sănatate ale unor pacienţi externaţi. Cea găsită vinovată a fost asistenta şefă, care a fost şi înlocuită din funcţie. Povestea este însă mai extinsă şi implică mai mulţi doctori, o asistentă, reclamaţii şi sesizări depuse la Ministerul Sănătăţii, precum şi o plângere aflată în lucru la Secţia 26 de poliţie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ileana Văcăroiu spitalul sfantul ioan studenţi umiliţi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H