SCANDAL la Steaua. Adrian Cristea a semnat cu altă echipă, dar nu şi-a reziliat contractul cu Steaua

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că înţelegerea dintre campioana României şi Adrian Cristea nu a fost încă reziliată, deşi mijlocaşul a semnat deja un contract până în vară cu gruparea israeliană Maccabi Petah Tikva.

20 ian. 2014, 16:14
SCANDAL la Steaua. Adrian Cristea a semnat cu altă echipă, dar nu şi-a reziliat contractul cu Steaua

Când Adrian Cristea se va întoarce din Israel o să-l întreb şi eu de ce a plecat, cum a plecat, dacă a semnat de ce nu a răspuns la telefon. El nu şi-a reziliat contractul cu Steaua şi nu ştiu să-i fi dat cineva acordul, dar pentru că el nu a fost în pregătire, poate să meargă să-şi negocieze situaţia.

Poate că el avea de gând să rezilieze contractul înainte şi nu a mai avut timp să vină, dar sunt lucruri care se pot discuta, pentru că noi suntem de acord să încheiem pe cale amiabilă acest contract pe care îl avem„, a spus Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei.

Valeriu Argăseală a afirmat că Steaua nu va cere suspendarea jucătorului, deoarece se dorea rezilierea contractului, potrivit Mediafax: „Nu se va face niciun demers pentru suspendarea lui. I-am adus la cunoştinţă că dorim rezilierea contractului şi rămânea să intre în comisie, o problemă formală, să se constate încetarea contractului.

Între timp, el a avut această ofertă şi a trebuit să facă demersuri să-şi încheie contractul şi îşi va reglementa situaţia după ce îşi încheie acest periplu„.