Scandal la Survivor România. Albert a fost la un pas să fie bătut, iar fanii au făcut sesizare la CNA

Scandal la Survivor România, după ce războinicul Albert a fost la un pas să fie bătut de doi dintre colegii săi. Fanii emisiunii s-au revoltat extrem de tare pe rețeaua de socializare, după ce au văzut imaginile și au făcut sesizare la CNA.

07 mai 2021, 17:51
Scandal la Survivor România. Albert a fost la un pas să fie bătut, iar fanii au făcut sesizare la CNA
Albert a fost la un pas să fie bătut

Scandal la Survivor România. Totul a pornit de la faptul că Sorin, de la Războinici, și Sebastian, de la Faimoși, l-au atacat pe rând pe Albert. Faimosul l-a trântit la pământ, în timp ce colegul său de echipă l-a înjurat și l-a amenințat că-i dă un pumn în gură.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Maria Chiţu, nominalizată alături de Albert Oprea: „Nu m-am descurcat bine”

În emisiunea de joi seara, 6 mai, au fost date pe micul ecran imagini în care Albert Oprea a fost la un pas să fie bătut de Sebastian Chitoșcă, după ce războinicul luase punctul în fața faimosului, în meciul pentru recompensă.

Milogule, ești cel mai fals de aici. S-a aruncat pe jos. Ce e teatrul ăsta? Ce te arunci ca sirenele pe aici? Femeie obosită! Te mai iau o dată, că nu-mi e frică că-mi face ceva. Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine!”, i-a strigat Sebastian. Sorin Pușcașu către Albert: ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”.

Scandal la Survivor România. Albert, la un pas să fie bătut

La scurt timp după acest episod, Sorin Pușcașu s-a luat și el de Albert. ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”, l-a amenințat, supărat că Războinicii au pierdut jocul de recompensă. Asta în condițiile în care Sorin a stat pe bancă.

Aceste scene difuzate de Kanal D i-a scos din minți pe fanii Survivor, care s-au îndemnat unii pe alții să facă sesizare la CNA.

Vă rog semnați sesizarea la CNA împotriva amenințărior pe care Sorin le adresează. Așa comportament cu amenințări de pumni nu-și au locul la televizor, unde se pot uita și copiii. Nu au ce învăța de la agresorul Sorin”, a scris un fan pe pagina de Facebook a emisiunii, potrivit Kanal D.