Survivor România 22 aprilie 2021. S-a convocat Consiliul special de urgenţă, iar un faimos pleacă acasă

Survivor România 22 aprilie 2021. Joi seara, la Kanal D, s-a disputat primul joc pentru recompensă al săptămânii, asta nu înainte ca în taberele celor două echipe să se iște conflicte între concurenți, în urma strategiilor făcute.

22 apr. 2021, 23:20
Survivor România 22 aprilie 2021. S-a convocat Consiliul special de urgenţă, iar un faimos pleacă acasă
Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii

Survivor România 22 aprilie 2021. Pe de-o parte, în tabăra Războinicilor, Albert este luat în colimator de colegi, cel mai vocal în acest sens fiind Sorin. Nici la Faimoși situația nu este stabilă, Elena Marin și Zannidache își aruncă săgeți “otrăvite”.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu a dezvăluit numele câştigătorului de la Survivor România

A fost convocat Consiliu de urgență, ca urmare a faptului că Sebastian Chițosca și Culiță Sterp au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel face un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe.

În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador”, a anunţat Daniel Pavel la debutul Consiliului special întrunit.

Jador a suferit mai multe accidentări de la debutul concursului din Dominicană, însă a încercat să facă față durerilor și să continue lupta pentru supraviețuire. El a mărturisit că a dorit să rămână la Survivor România pentru toți oamenii care l-au susținut până în prezent.

Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu.

Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. 

Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă.

 M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

Survivor România 22 aprilie 2021. S-a convocat Consiliul special de urgenţă

Săptămâna trecută, Culiță Sterp și Sebastian Chițosca au încălcat regulamentul emisiunii, cei doi Faimoși fiind informați că se va veni cu o decizie asupra acestor abateri.

Culiță Sterp s-a indepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care a fost alertată Pază de Coastă și Poliția locală. De asemenea, Sebastian Chițosca se află în mijlocul mai multor conflicte cu coechipierii, cel mai recent dintre acestea fiind cel cu Irisha, căreia i-a adresat replici extrem de dure.