Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!

Dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat că le-a omorât pe cele două adolescente are un nou termen stabilit pe 28 iulie, la Tribunalul Olt.

28 iul. 2021, 11:35
Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!

Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Miercuri, la  Tribunalul Olt, au fost citați 8 martori pentru a fi audiați. Printre ei se numără și rudele lui Gheorghe Dincă, doi băieți, fiica și soția. Totodată, unul dintre martori, un vecin din Caracal, a fost adus cu mandat la Tribunalul din Slatina.

Familiile Alexandrei și Luizei, față în față cu Gheorghe Dincă. Apropiaţii criminalului din Caracal sunt audiaţi!

La Tribunalul Olt au ajuns și părinții Alexandrei Măceșanu, mama și bunicii Luizei Melencu. Pe 26 iulie, în urma unei percheziţii, în locuinţa lui Dincă din Caracal au fost găsite într-un butoi, printre cenuşă, resturi osoase de natură umană. Raportul de expertiză medico-legală a indicat faptul că persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Gheorghe Dincă a recunoscut atunci că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, pe 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Citeşte şi: Motivarea ULUITOARE a unei judecătoare care a decis arest la domiciliu în cazul sechestrării şi violării unei minore: „Faptele, deşi reprobabile, nu sunt de o aşa gravitate încât să fi generat o rumoare socială de amploare”
 

A trecut un an și jumătate de când Gheorge Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu e acuzat de viol.

Timp de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

În aprilie, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, pentru să sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați.

Citeşte şi: Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT
 


loading...
Partenerii noștri