Scandal la VÂRF în Moldova. Preşedintele Comisiei Electorale a sărit la bătaie în timpul unei ieşiri cu familia

Preşedintele Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, Iurie Ciocan, a fost protagonistul unui incident în timp ce se afla la un club de role, împreună cu familia.

RomaniaTV.net
28 nov. 2015, 14:24

Iurie Ciocan a sarit sa bata un angajat al unui club de role din Chisinau, iar incidentul a fot surprins de camerele de supraveghere. Nu se cunoaşte exact care a fost „mărul discordiei”, dar se pare ca intre angajatul clubului si sotia politicianului ar fi avut loc un schimb de semne obscene.

Presedintele Comisiei Electorale Centrale a sarit peste tejghea si s-a luat dupa angajatul clubului, care a fost salvat de soacra si sotia lui Ciocan, un vechi practicant de box.

Iurie Ciocan a confirmat incidentul si a spus ca nu regreta nimic. Sotia sa, cantareata Nona Marian, a postat pe Facebook un mesaj prin care-i multumeste soacrei sale pentru felul în care si-a educat baiatul. „Referitor la „exclusivul” de astazi: Vreau sa-i spun soacrei mele un maaaaaare multumesc , ca a educat baiatul sau in traditiile unui Barbat Adevarat, care are grija de familie nu de ochii lumii si nu va permite nimanui sa-i vorbeasca urit Sotiei sale!!!! Iar tipul de la tejghea a avut mare noroc de Mama!!!!”, a scris Nona Marian pe reţeaua de socializare.

Iurie Ciocan este absolvent de Arhitectura si Drept si preda la Academia de Administrare Publica. Din 2011 conduce Comisia Electorala Centrala iar din 2014 a preluat si presedinția Asociațtei Oficialilor Electorali din Europa.